Ja, dat is mogelijk op het e-mailadres van de klantenservice: klantenservice@safetythings.nl. Formuleer je vraag duidelijk en geef aan op welke wijze wij met jou contact kunnen opnemen, bijvoorbeeld door je telefoonnummer in je e-mailbericht op te nemen.

Dat kan op het telefoonnummer van de klantenservice: 073-6 840 840, op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Ja, dat kan zeker! Via de chat functie rechts onderin de site kunnen wij jouw vragen beantwoorden, bijvoorbeeld voor als je hulp nodig hebt bij het bepalen van een voor jouw trap geschikt traphekje. 
Op deze manier kun je eenvoudig foto's van de situatie van jouw trap naar ons doorsturen en daarbij de maten opgeven. Wij kunnen je dan via de chat adviseren in het te kiezen traphekje.

Ja, dat kan zeker! Via WhatsApp kunnen wij jouw vragen beantwoorden, bijvoorbeeld voor als je hulp nodig hebt bij het bepalen van een voor jouw trap geschikt traphekje. 
Je kunt ons via WhatsApp bereiken op: 06 54 98 16 66
Op deze manier kun je eenvoudig foto's van de situatie van jouw trap naar ons doorsturen en daarbij de maten opgeven. Wij kunnen je dan via WhatsApp adviseren in het te kiezen traphekje.

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met onze klantenservice opnemen, via bovenstaand contactformulier, via telefoonnummer 073-6840840 of via e-mailadres klantenservice@safetythings.nl.

Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van jouw klacht een inhoudelijke reactie.

Indien je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw klacht dan kun je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (ec.europa.eu/consumers/odr).