Wij bieden je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de gegevens die wij van jou vastleggen. De betreft de gegevens die wij gebruiken om je bestelling te kunnen afhandelen.

Het inzien en wijzigen van je persoonlijke gegevens en adressen kan door in te loggen op je account als je dat hebt aangemaakt. Heb je geen account in onze webwinkel, maar heb je wel een bestelling gedaan, dan kun je je gegevens aanpassen door onderstaande mogelijkheden te gebruiken.

Bij het gebruiken van deze mogelijkheden wordt je IP-adres en het e-mailadres dat je invult geregistreerd om de gegevens te kunnen verwerken. Voor meer informatie zie onze Privacy & Cookies onder Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens.

Data rectificatie

Je kunt de onderstaande link gebruiken om je accountgegevens in te zien en/of te wijzigen als deze niet juist zijn.

 

Data overdraagbaarheid

Je kunt de onderstaande links gebruiken om de gegevens die we registreren, voor een betere ervaring in onze webwinkel, te downloaden.

 

Toegang tot persoonlijke gegevens

Je kunt de onderstaande link gebruiken om een rapport aan te vragen dat alle persoonlijke informatie bevat die we registreren.

 

Recht om vergeten te worden

Je kunt de onderstaande link gebruiken om je (persoons)gegevens uit onze webwinkel te verwijderen. Houd er rekening mee dat hiermee je klant account zal worden verwijderd. Je kunt daarna niet meer op je klant account inloggen en gebruiken bij het doen van bestellingen.