De betaling van je bestelling wordt in onze webshop afgehandeld door de beveiligde site van Mollie. Mollie is een Nederlands aanbieder van online betaalmethoden.

Via Mollie bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

  • iDeal (het meest gekozen)
  • Bancontact
  • Belfius
  • PayPal
  • Credit Card
  • Klarna Achteraf
  • Betaling bij afhalen

Onderstaand worden deze betaalmethoden verder uitgelegd.

iDeal

iDeal is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. Het is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDeal wordt de consument vanuit de betaalomgeving doorgeleid naar zijn eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling. De betaling via iDeal wordt direct overgeschreven.

Bancontact

Bancontact is een populaire betaalmethode in België (eerder bekend als Bancontact/Mister Cash), waarmee je via jouw eigen vertrouwde bankomgeving kan betalen. Je kunt Bancontact zien als de iDEAL van België.

Belfius

Belfius is ook een populaire betaalmethode in België, waarmee je via jouw eigen vertrouwde bankomgeving kan betalen.

PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je bankgegevens te delen. Dit kan via je bankrekening of creditcard. Je betaald in enkele klikken, veilig met je e-mailadres en wachtwoord.

Credit Card

Je kunt betalen met de bekende creditcard, zoals MasterCard, en Visa. De afhandeling gebeurt volledig via Mollie, waarbij door ons geen creditcardgegevens worden geregistreerd.

Klarna Achteraf

Je kunt ook kiezen voor betaling achteraf. Deze wijze van betalen verzorgen wij niet zelf, maar hebben we uitbesteed aan Klarna. Wij versturen de bestelling dan later omdat we eerst moeten wachten op toestemming van Klarna. Pas daarna kunnen wij je bestelling verzenden. Je betaald de factuur aan Klarna conform de voorwaarden van Klarna en dus niet aan ons.

Betaling bij afhalen

Als je de bestelling bij ons magazijn komt ophalen kun je contant of met pin betalen.