De 4 grijze opvulbusjes van de Premier

Wij krijgen regelmatig vragen over de grijze opvulbusjes die wel bij de NUL en 1 spijlen hekjes worden geleverd, maar bij de hekjes vanaf 3 spijlen er NIET bij zitten. De reden is heel eenvoudig. Het heeft geen zin om buisjes te leveren als je ze toch NIET KUNT GEBRUIKEN.

We snappen de verwarring
De kleine grijze opvulbusjes zijn onderdeel  "d" in de gebruiksaanwijzing. De verwarring is dat alle 7 verschillende uitvoeringen in de gebruiksaanwijzing zijn opgenomen, maar iedere uitvoering heeft zijn EIGEN onderdelen lijst. 
( 3 boven de streep en 4 onder de streep) 

Horizontaal je eigen uitvoering zoeken
Bij punt 1  De "part list"  staan alle 7 verschillende uitvoeringen van de Premier horizontaal vermeld. 
Dus bovenaan in de gebruiksaanwijzing staat de kleinste uitvoering ZONDER extra spijlen (en dan moet je de uiteinde opvullen met de kleine grijzen buisjes. onderdeel  )
Anders zitten de stempels ( schroeven ) los in het frame. 

Maar als je WEL de extra spijlen gebruikt
Dat is bij de bredere formaten, dan dan komt er een Nikkel-metaal vierkant buisje in het frame. Over dat Nikkel-metalen profiel komt dan de spijl-houder. . .
Bij het rijtje van bv. 3 spijlen zie je dat de grijze buisjes niet meer op de onderdelenlijst staan 

Past perfect
De opvulbusjes zijn ook niet meer nodig bij de grotere hekjes. Schuif het Nikkel-metalen profiel in het frame en dat de stempel ( schroef) aan het uiteinde van het hekje . Dan zie je dat met het nikkel-metalen profiel de stempel ( schroef) vierkant zit opgesloten in het frame. Je kunt het grijze buisje dan niet gebruiken.  Sterker nog, het is dan een overtollig onderdeel. 

BabyDan is bezig om het aantal onderdelen dat je NIET gebruikt terug te brengen en daarmee een beter milieu product te maken.  ( Ze zijn bij BabyDan  enorm  groen en proberen hun Footprint zo laag mogelijk te houden) 

Dus
Als u de 4 plastic geleide-busjes voor grote traphekjes zoekt:
die zitten er NIET bij. 

Laat een reactie achter